Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΛΑΤΑ ΤΥΡΙΟΥ


250 ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ,3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ,1 ΑΓΓΟΥΡΙ,3 ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ,1/4 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ,ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΟΞΙΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 1/2 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΦΕΤΕΣ.ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΙΡΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου