Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ


20 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ,2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΗ,1 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,1 ΚΟΥΠ ΒΟΥΤΥΡΟ,1/2 ΚΟΥΠ ΚΟΝΙΑΚ,1/2 ΚΟΥΠ ΓΑΛΕΤΑ,1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ ΣΚΟΝΗ.(ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ,3 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,1 ΚΟΥΠ ΜΕΛΙ,3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ,1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ,3-4 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ).ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΗΝ ΓΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΛΟΥΡΙΔΕΣ.ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΕΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΥΡΙΔΑ ΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΘΕ ΛΟΥΡΙΔΑΣ,ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΡΙΔΕΣ.ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.ΨΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ 180 C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ,ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ,ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ.ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ,ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΣΟΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΑΤΕ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου