Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

ΧΟΥΜΟΥΣ


250 ΓΡ ΡΕΒΥΘΙΑ,2 ΛΕΜΟΝΙΑ,2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΜΟΥΣΚΕΥΕΤΕ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΙΩΝΕΤΕ.ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΠΩΛ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΟ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΗΧΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου