Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΛΒΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ


2 ΚΟΥΠ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ,1 ΚΟΥΠ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ,1 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,1 ΚΟΥΠ ΓΑΛΑ,1/2 ΚΟΥΠ ΑΛΕΥΡΙ,3/4 ΚΟΥΠ ΒΟΥΤΥΡΟ,2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ, (ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,3 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,3 ΚΟΥΠ ΝΕΡΟ,1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ,4-5 ΓΑΡΥΦΑΛΑ,1 ΚΟΜΑΤΙ ΦΛΟΥΔΑΣ ΛΕΜΜΟΝΙΟΥ).ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΤΟ ΜΚΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 C ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ,ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου