Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ


300 ΓΡ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ,100 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ,100 ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,2 ΑΥΓΑ,2 ΚΟΥΠ ΓΑΛΑ,200 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ,300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ,400 ΓΡ ΣΑΝΤΙΓΙ,ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ.ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ,ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ,ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 C.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΑ 200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗΣ ΜΕ 150 ΓΡ ΝΕΡΟ.ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Η ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου