Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ


6 ΚΟΥΠ ΓΑΛΑ,1.1/2 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,1 ΚΟΥΠ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ,6 ΑΥΓΑ,18-20 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ,1 ΚΟΥΠ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.(ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ,2.1/2 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,1.1/2 ΚΟΥΠ ΝΕΡΟ,1 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ.ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ.ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ.ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ 8-10 ΦΥΛΛΑ,ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΠΟΤ ΕΞΕΧΟΥΝ.ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ,ΚΑΛΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ ΕΝΑ- ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΕΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ,ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ Η ΜΠΑΚΛΑΒΩΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΤΟΥΣ 180 C ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΡΥΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου