Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ


10 ΚΟΥΠ ΓΑΛΑ,1 ΚΟΥΠ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ,3.1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,8 ΑΥΓΑ,10 ΦΥΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ,1 ΚΟΥΠ ΒΟΥΤΥΡΟ,(ΓΙΑ ΣΥΡΟΠΙ,650 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ,3 ΚΟΥΠ ΝΕΡΟ,ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ).ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΝΝΙΑ ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ.ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΣΟΚΡΥΩΣΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΕΞΙ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ.ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ,ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ,ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ Η ΠΙΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου