Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ


1 ΚΙΛΟ ΠΑΣΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ,2 ΑΥΓΑ,1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ,1.1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ,1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,1 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΞΑΛΜΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ,ΑΛΑΖΩΝΤΑΣ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ.ΣΕ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕ ΚΑΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΧΥΛΟΣ.ΒΟΥΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου