Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΑΜΙΕΣ


1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1 ΚΙΛΟΥ,1 ΚΙΛΟ ΜΠΑΜΙΕΣ,4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ,1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ,2 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ,3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ,1 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗΣ ΜΠΑΜΙΕΣ,ΤΗΣ ΠΛΕΝΕΤΕ,ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.ΤΙΣ ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ,ΤΙΣ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ).ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ.ΛΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΘΥΝΕΙ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΣ ΜΠΑΜΙΕΣ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΖΕΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου