Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΚΑΒΙΑ


2 ΚΙΛΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ(ΠΕΤΡΟΨΑΡΑ, ΚΕΦΑΛΟΙ,ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ,ΣΚΟΡΠΙΟΙ),1/2 ΚΙΛΟ ΣΤΡΕΙΔΙΑ,ΜΥΔΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΙΑ,3 ΚΑΡΟΤΑ,3 ΠΑΤΑΤΕΣ,1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ,2 ΛΕΜΜΟΝΙΑ,4 ΚΛΩΝΙΑ ΣΕΛΙΝΟ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ.ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ 10 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΑ ΘΑΛΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ,ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΨΙΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ,ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΤΟΣ ΤΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου