1/2 ΚΙΛΟ ΦΑΚΕΣ,1 ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ,1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ,2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ,2/3 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ,ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου