1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΚΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, 1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΞΙΔΙ.ΑΛΑΤΙ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΤΕ ΜΕ ΠΗΡΟΥΝΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΔΙ ΤΟΥΣ.ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΞΙΔΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου