Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ


1 ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ,1/2 ΚΙΛΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ,2 ΑΥΓΑ,1/2 ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ,1 ΚΟΥΠΑ ΑΝΗΘΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΜΟΝΙΟΥ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΕ ΚΟΜΑΤΙΑ.ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ- ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΝΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ.ΒΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΕ ΤΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΒΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΨΤΕΤΑ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΡΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 6 ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΣΕ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ

1 σχόλιο: