Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΠΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗ


1 ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΗΣ,1 ΑΥΓΟ,180 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ,100 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ.1 ΛΕΜΟΝΙ,4 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ,1/4 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΝΝΕΛΑ,1/4 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΓΑΡΙΦΑΛΛΑ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΗΣ.ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ,ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ,ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ,ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΡΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ.ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΗΝ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ .ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 C ΓIA 1.1/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ,ΠΕΡΙΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ,ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου