Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ


1.1/2 ΚΙΛΟ ΧΤΑΠΟΔΙ,2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΙΔΙ, 1/2 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙ,1 ΚΟΥΠΑ ΚΟΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ,1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.ΣΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΤ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ.ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ,ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΛΙΩΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ,ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΑΛΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου