Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΓΙΑΝΑΣ


8 ΑΥΓΑ,5 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,1 ΚΟΥΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΞΕΡΗ ΜΥΖΗΘΡΑ,Η ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΘΥΝΟΥΝ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΩΛ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΖΕΣΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου