Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΒΡΟΣ ΛΕΜΜΟΝΤΑΤΟΣ


2 ΚΙΛΑ ΓΑΒΡΟΣ,4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1 ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΟΣ,1 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΜΟΝΙΟΥ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 C ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου