Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010
ΜΠΡΙΑΜΙ
4 ΜΑΚΡΙΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,1/2 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,4 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ,4 ΠΑΤΑΤΕΣ,1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ,1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ,1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ,4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΟΣ,1 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,ΤΗΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΤΙΣ ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΠΙΚΡΙΣΟΥΝ.ΤΙΣ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ,ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΔΙ.ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΦΕΤΕΣ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ,ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου