1.1/2 ΚΙΛΟ ΣΠΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ,2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,2 ΚΑΡΟΤΑ,2 ΚΛΩΝΙΑ ΣΚΟΡΔΟ,5 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,5 ΚΟΚΟΙ ΠΙΠΕΡΙ,1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ,ΑΛΑΤΙ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΗ ΔΑΦΝΗ,ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ,ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ,ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 2.1/2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΔΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου