Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΙΦΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ


1.1/2 ΚΙΛΟ ΞΙΦΙΑΣ,5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ,3 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,2 ΛΕΜΜΟΝΙΑ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΨΑΡΙ,ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ.ΒΑΖΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΜΟΝΙΟΝ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΕΤΕΣ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΑΡΙ,1 ΚΟΜΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙΑ,1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΑΡΙ,1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΤΟΜΑΤΑ,1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΑΡΙ,1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Η ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΙΕΡΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ.ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΜΟΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου