Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010
ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
1 ΑΦΡΑΤΟ ΛΑΧΑΝΟ 3 ΚΙΛΩΝ,1/2 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑΣ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ,3 ΑΥΓΑ,3 ΛΕΜΟΝΙΑ,2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΝΗΘΟΣ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΟΣ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΟΥ,ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑ- ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ,ΤΟ ΡΥΖΙ,ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΚΟΜΕΝΑ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ,ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΕΝΟΣ ΑΥΓΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΡΟΛΟ.ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΣΑΡΟΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ,ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΣΑΡΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΓΙΑ ΒΑΡΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ.ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 1.1/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΠΩΛ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΟΝ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ,ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου