Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ


1/2 ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ ΚΙΜΑΣ,1/2 ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ,100 ΓΡ ΚΑΦΑΛΟΤΥΡΙ,Η ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ,4 ΑΥΓΑ,4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ,1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΥ,4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ,2 ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΛΑ,1.2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΔΟ,ΖΑΧΑΡΗ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΑΝΕΛΑ.ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΙΜΑ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ Ο ΚΥΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΦΕΤΙ ΧΡΩΜΑ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ,ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,ΤΑ ΒΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ.ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ.ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ.ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΠΕΡΥΧΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ.ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 C ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΗΣΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ.ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου