Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ


1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ,1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΟ3,250 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ,2 ΚΟΥΠΕΣ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ,1.1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,1 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,1 ΦΥΛΟ ΔΑΦΝΙΣ,1 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ.ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΟΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ,ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ,ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου