Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ


1 AΡNIΣΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ,1 ΜΠΟΛΙΑ,2 ΚΙΛΑ ΕΝΤΕΡΑ,ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ,ΡΙΓΑΝΗ.ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΞΥΛΑΚΙ.ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ,ΤΑ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,ΚΑΙ, ΡΙΓΑΝΙ.ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΣΟΥΒΛΕΣ,ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΒΛΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ(ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑΥΡΩΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ.ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, Η ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ,ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου