1 ΚΙΛΟ ΧΤΑΠΟΔΙ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΞΙΔΙ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΡΙΓΑΝΗ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ,.ΣΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΗΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ, ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 1-1.1/2 ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ.ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ,ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΜΕ ΛΑΔΟΞΙΔΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου