250 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ,Η ΑΛΛΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ,ΑΛΕΥΡΙ,ΛΑΔΙ,ΛΕΜΟΝΙ,ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΠΑΧΟΥΣ 1/2 ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΥΡΩΣΕΤΕ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ.ΜΟΛΙΣ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΕΣ ΠΕΡΙΧΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου