Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΛΑΚΙ


1 ΚΙΛΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ,1/2 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,3 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ,2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΣΠΡΟ ΚΡΑΣΙ,1/2 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ,ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΞΑΛΜΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΕΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ,ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ.ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΩΜΕΝΕΣ,ΤΟ ΚΡΑΣΙ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ.ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200 C ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου